Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

Atletizm: Anadolu Yıldızlar Ligi

Ağrı'daki müsabakalara, 10 ilden 180 sporcu katılıyor

Atletizm: Anadolu Yıldızlar Ligi

AĞRI (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca organize edilen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Puanlı Atletizm Müsabakaları, Ağrı'da başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce Ağrı Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu'nda gerçekleştirilen müsabakalara, 10 ilden 180 sporcu katıldı.

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Cemil Budak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl kış şartları yoğun olmamasına rağmen kar yağışının müsabakayı olumsuz etkilediğini belirtti.

Müsabakanın ilk gününü bitirdiklerini kaydeden Budak, şöyle devam etti:

"Yarın ikinci yarışmalarımız var. Engelli yarışmalarımız olacak. Bin 500 ve 2 bin yarışmaları yapıldı. Gülle atma, üç adım, yüksek atlama, uzun atlama, cirit atışlarımız yapıldı. Yarın da puanlı atletizmin diğer kolları yapılacak. 10 ilden toplam 180 sporcu ağırlıyoruz. Ev sahibi olarak elimizden gelen bütün imkanları seferber ederek sporcularımızı en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyoruz."

İlk günkü müsabaka sonucunda erkek takım sıralamasında yıldız erkeklerde birinciliği Van, ikinciliği Ağrı üçüncülüğü de Iğdır elde etti. Yıldız kızlarda ise Muş birinci, Ağrı ikinci ve Van üçüncü oldu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber