Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Asayiş 12 Aralık 2017 - 15:03 Yorum: 0

ATM’lere kopyalama cihazı yerleştiren 4 kişi tutuklandı

Kastamonu'da ATM'lere yerleştirdikleri düzenekle banka ve kredi kartı bilgilerini kopyalayan 4 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları...

ATM’lere kopyalama cihazı yerleştiren 4 kişi tutuklandı

Kastamonu'da ATM'lere yerleştirdikleri düzenekle banka ve kredi kartı bilgilerini kopyalayan 4 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'da Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ATM'lere yerleştirdikleri düzenekle banka ve kredi kartı bilgilerini kopyalayan Ö.K. (34), O.S.E. (27), M.K. (32) ve İ.G. (24), Siber Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince suçüstü yakalandı. Olayla ilgili olarak yapılan aramada 4 adet cep telefonu, 1 adet kart kopyalama aparatı, 1 adet micro kamera, aparatı yapıştırmada kullanılan çeşitli bant ve yapıştırıcılar, aparatın ATM'den sökülmesi için kullanılan küçük el levyesi, aparat içindeki bataryaları şarj etmede kullanılan 2 adet şarj aleti ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şüpheliler ile ilgili yapılan araştırmada daha önce İstanbul, Kocaeli, Niğde, Yozgat, Edirne ve Çorum illerinde da ATM'ye kart kopyalama aparatı taktıkları ve bu yolla birçok vatandaşı mağdur ettikleri belirtildi. Son olarak zanlıların Niğde'de aynı yöntemle 8 mağdurun hesaplarından 8 bin lira haksız kazanç elde ettiği tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber