Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Şubat 2020 - 12:08 Yorum: 0

ATO Başkanı Baran: “Türk askerlerine karşı yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyorum”

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, İblib'den dün gece gelen haberlerin herkesin yüreğini dağladığını belirterek, "Suriye'de...

ATO Başkanı Baran: “Türk askerlerine karşı yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyorum”

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, İblib'den dün gece gelen haberlerin herkesin yüreğini dağladığını belirterek, "Suriye'de barışı tesis etme ve sivilleri koruma misyonunu üstlenmiş olan Türk askerlerine karşı yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyorum" dedi.

ATO Başkanı Gürsel Baran, yaptığı yazılı açıklamada İblib'de gerçekleştirilen saldırıda şehit olan Mehmetçiklere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine sabır ve başsağlığı diledi. Baran, şunları kaydetti:

"İdlib'den dün gece gelen haberler hepimizin yüreğini dağladı. Suriye'de barışı tesis etme ve sivilleri koruma misyonu üstlenen askerlerimize karşı yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Saldırıda şehit olan Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Ankara Ticaret Odası olarak milli güvenliğimizi, milli menfaatlerimizi ilgilendiren her konuda devletimizin, milletimizin yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz. Allah ordumuzu muzaffer, yurdumuzu muhafaza eylesin."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber