Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Ağustos 2016 - 14:28 Yorum: 0

ATO Başkanı Bezci’den Elazığ’daki terör saldırısına tepki

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nü hedef alan ve ilk belirlemelere göre 3 polisin şehit olmasına,...

ATO Başkanı Bezci’den Elazığ’daki terör saldırısına tepki

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nü hedef alan ve ilk belirlemelere göre 3 polisin şehit olmasına, 14'ü ağır 170 kişinin de yaralanmasına yol açan terör saldırısını lanetledi.

Önceki gün Van'da, ardından da Elazığ'da meydana gelen ve Türkiye'nin birlik ve bütünlüğüne kast eden saldırıları kınayan ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, bir mesaj yayınladı. Bezci mesajında, "Van'da ve Elazığ'da vatan uğruna şehadet şerbeti içen emniyet mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabırlar, yaralılarımıza da acil şifalar dilerim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber