Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 23 Ekim 2017 - 11:23 Yorum: 0

ATO hizmet standartlarını yükseltmek için çalışmalarını sürdürüyor

Ankara Ticaret Odası (ATO), Başkent'te bulunan yaklaşık 160 bin üyesine sunduğu hizmetin standardını yükseltmek üzere çalışmalarını sürdürüyor.

ATO hizmet standartlarını yükseltmek için çalışmalarını sürdürüyor

Ankara Ticaret Odası (ATO), Başkent'te bulunan yaklaşık 160 bin üyesine sunduğu hizmetin standardını yükseltmek üzere çalışmalarını sürdürüyor. ATO bünyesinde faaliyet gösteren Ankara Ticaret Sicili Müdürlüğü personeli düzenlenen çalıştayla yasalar ve uygulamalar hakkında bilgilendirildi.

ATO Meclis Salonu'nda gerçekleşen çalıştayın kapanışında konuşan ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, görevi devraldıklarından bu yana başta ticaret sicili olmak üzere üyelere sundukları hizmetleri iyileştirmeye yönelik çalışmalar yürüttüklerini anlattı. Ankara Ticaret Sicili Müdürlüğünün Gümrük ve Ticaret Bakanlığı adına Türk Ticaret Kanunu uygulayıcısı olarak hizmet verdiğini hatırlatan Baran, ATO üyelerine daha kaliteli hizmet verebilmek için yönetim olarak ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettiklerini, Oda personelinin de aynı hassasiyet içinde bulunduğunu belirtti.

"Fiziki şartları iyileştirdik"

Ticaret Sicili Müdürlüğünün yaptığı iş gereği çok yoğun çalışan bir birim olduğuna dikkat çeken Baran, üyelerin daha iyi hizmet alabilmesi için fiziki şartları iyileştirdiklerini söyledi. Ticaret Sicili Müdürlüğünde görev yapan personelin hizmet kalitesini de yükseltmek için çalıştay düzenlendiğini kaydeden Baran, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı bürokratlarının ATO personeliyle bilgi ve tecrübe paylaşımı yapmasının da çok önemli olduğunu belirterek, İç Ticaret Genel Müdürü Adnan Yankın ve diğer eğitmenlere teşekkür etti. Baran, "Ankara Ticaret Sicili Müdürlüğünün hizmet kalitesini bu çalıştay neticesinde daha da yukarıya taşıyacağına yürekten inanıyorum. Hedefimiz yüzde 100 üye memnuniyeti" dedi.

ATO bünyesinde faaliyet gösteren Ankara Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından düzenlenen çalıştayda, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürü Adnan Yankın, Ankara Ticaret Sicili Müdürlüğü personeline, Türk Ticaret Kanunu ve Ticaret Sicili Yönetmeliği ile uygulamalar hakkında eğitim verdi.

Çalıştayda ayrıca, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü Şirketler Dairesi Başkanı Mustafa Umut Özgül, İnsan Kaynakları ve Bütçe Dairesi Başkanı Serkan Yüksel, MERSİS Şube Müdürü Hüseyin Güler Seçkin, İç Ticaret Genel Müdürlüğü uzmanları ile ATO Genel Sekreter Yardımcısı Ziya Özmen ve Ankara Ticaret Sicili Müdürü Can Karadavut da eğitim verdi.

Ankara Ticaret Sicili Müdürlüğü personeli ile ATO'nun 444 0 286 numaralı çağrı merkezi çalışanlarının eğitim aldığı çalıştayın sonunda ATO Başkanı Gürsel Baran, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı adına eğitimlere katılanlara birer plaket sundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber