Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 22 Kasım 2017 - 11:53 Yorum: 0

ATO Yönetim Kurulu üyeleri THY’nin direkt seferiyle Frankfurt’a gitti

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu, Meclis üyeleri ve gazetecilerden oluşan 170 kişilik heyet, Türk Hava Yollarının (THY) tarifeli seferiyle Ankara'dan...

ATO Yönetim Kurulu üyeleri THY’nin direkt seferiyle Frankfurt’a gitti

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu, Meclis üyeleri ve gazetecilerden oluşan 170 kişilik heyet, Türk Hava Yollarının (THY) tarifeli seferiyle Ankara'dan direkt uçuş başlatılan Frankfurt'a gitti.

THY'nin tarifeli seferiyle bu sabah Almanya'nın Frankfurt kentine hareket eden ATO heyeti, Frankfurt'ta kongre ve fuar turizmi konusunda temaslarda bulunacak. Frankfurt temasları kapsamında düzenlenecek toplantıda ATO heyeti, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası, Frankfurt Ekonomi Kalkınma Kurumu ve Messe Frankfurt yetkilileriyle bir araya gelecek. Toplantıya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile TOBB'un Avrupa Birliği ve Almanya'dan Sorumlu Danışmanı, Avrupa Komisyonu eski Başkan Yardımcısı Günter Verheugen da katılacak.

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, seyahat öncesi yaptığı açıklamada Ankara'dan yurt dışına direkt uçuşların arttırılması için bir yıldır girişimlerde bulunduklarını hatırlatarak, "Direkt uçuşlar başladığında ATO olarak destek vereceğimizi söylemiştik. Hem bu sözümüzü yerine getirmek hem de kongre ve fuar turizmi konusunda temaslarda bulunmak amacıyla Frankfurt'a gidiyoruz" dedi.

Frankfurt'un dünyanın en önemli kongre ve fuar şehirlerinden biri olduğuna dikkati çeken Baran, "ATO yönetimi olarak Ankara'nın da Frankfurt benzeri bir kongre ve fuar şehri olması için elimizden gelen çabayı göstermeye hazırız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber