Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 03 Aralık 2016 - 11:18 Yorum: 0

ATO’da Başkanlık seçimi başladı

ATO Eski Başkanı Salih Bezci, 09.00'da ATO'da başlayan Başkanlık seçimine ilişkin "Bundan sonra yönetime gelirse gelsin onlara tecrübelerimi ve bilgilerimi...

ATO’da Başkanlık seçimi başladı

ATO Eski Başkanı Salih Bezci, 09.00'da ATO'da başlayan Başkanlık seçimine ilişkin "Bundan sonra yönetime gelirse gelsin onlara tecrübelerimi ve bilgilerimi aktaracağım" dedi.

Ankara Ticaret Odası için Başkanlık seçimi başladı. ATO Başkanlığına aday isimler ise Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek ve Emine Erdoğan'ın akrabası işadamı Gürsel Baran oldu. İki aday için 188 meclis üyesinin 09.00'dan saat 14.00'a kadar oylarını kullanması bekleniyor. ATO'ya gelen iki başkan adayı ise seçim öncesinde birbirlerine çiçek vererek, başarılar diledi.

Seçimlere yoğun güvenlik önlemi

ATO'da bugün 09.00'da başlayan seçimler için yoğun güvenlik önlemleri alındı. ATO giriş ve çıkışlarında polis tarafından kontrol noktaları oluşturulurdu. Kişiler X-Ray cihazlarının ardından üst aramasından geçirildi. ATO'da bulunan kapalı oy verme alanına ise cep telefonu ve ses kayıt cihazı, görüntü kaydedici, fotoğraf makinesi gibi haberleşme sağlamaya olanak veren cihazların sokulması yasaklandı.

"Tecrübelerimi ve bilgilerimi aktaracağım"

Oy kullanmak için ATO'ya gelen ATO Eski Başkanı Salih Bezci ise seçimlerin her iki aday içinde hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Bundan sonra yönetime gelirse gelsin onlara tecrübelerimi ve bilgilerimi aktaracağım" ifadelerini kullandı. Bezci, güvenlik önlemlerine ilişkin ise, daha önce ATO'da bu kadar yoğun güvenlik önleminin alınmadığına dikkat çekti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber