Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 26 Ağustos 2016 - 14:54 Yorum: 0

ATO’dan Kılıçdaroğlu ve Cizre saldırılarına kınama

Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik silahlı saldırı ile Cizre'de 11 polisin...

ATO’dan Kılıçdaroğlu ve Cizre saldırılarına kınama

Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik silahlı saldırı ile Cizre'de 11 polisin şehit edildiği patlamayı şiddetle kınadığını açıkladı.

Türkiye'nin değişik bölgelerinde güvenlik güçlerimizin yanı sıra vatandaşlarımıza karşı girişilen terör saldırılarının Türk milletinin bütünlüğüne yönelik olduğunu belirten ATO Başkanı Menevşe, "Son olarak ana muhalefet partisi CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna silahlı saldırıda bulunulmuştur. Birlik ve beraberliğimize kasteden bu alçak saldırıyı şahsım ve odamız adına şiddetle kınıyorum" dedi.

Menevşe, bu elim olaydan bir gün sonra Şırnak'ın Cizre ilçesinde polis kontrol noktasına PKK'lı teröristlerce bomba yüklü kamyonla düzenlenen saldırıda da ilk belirlemelere göre, 11 polisin şehit olduğu, 82 kişinin de yaralandığına değinerek, "Tarihin her döneminde farklı farklı stratejilerin bir parçası olarak kanlı saldırılara maruz kalan büyük Türk milleti, her defasında bu badireleri atlatmayı başarmıştır. Kimsenin şüphesi olmasın ki bu eli kanlı terör belasının da üstesinden gelecektir. Aziz Türk milleti ve onun bağrından çıkan Türk ordusu, milletin varlığına ve birliğine, devletin bekasına ve vatan topraklarının bütünlüğüne yönelen bu kanlı saldırıları geri püskürtmeye, şer odaklarını bulmaya ve yok etmeye muktedirdir. Türk ordusu ve milleti, kendisinin asli hasletlerinden olan sabır ve engin tahammül gücü ile birlik ve beraberlik içinde, hukuk çerçevesinde teröre ve teröristlere gereken cevabı verecektir. Şehit kanlarıyla sulanarak vatan yapılan bu topraklar, her türlü terör ve saldırgan tutumun mezarı olacaktır" diye konuştu.

Menevşe açıklamasının son bölümünde, her iki olayda şehit düşen güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber