Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Eylül 2014 - 19:13 Yorum: 0

ATSO 9. Geleneksel Spor Oyunları başladı

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen spor oyunları Atatürk Stadı'nda yapılan  açılış programıyla başladı.Açılışta...

ATSO 9. Geleneksel Spor Oyunları başladı

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen spor oyunları Atatürk Stadı'nda yapılan  açılış programıyla başladı.

Açılışta konuşan Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, ''Bir memleketin, bir yörenin ve bir şehrin zenginleşmesi sadece kişilerin zenginleşmesiyle oluşmaz'' dedi.

Sivil toplum kuruluşlarının bu tür faaliyetlerin içerisinde yer almasının önemli olduğunu belirten Güner, şöyle konuştu:

''Şehrimizde Afyonkarahisar Jeotermal AŞ (AFJET) Futbol Kulübü, aynı zamanda belediye voleybol ve basket kulübü faaliyet gösteriyor. Ancak bu kulüpler bu şehrin kulübüyse bundan sonraki dönemde tüm bu şehrin paydaşlarının elini taşın altına sokmasını özellikle rica ediyorum. Bundan sonraki dönemde bu şehri var edecek olan spor faaliyetlerinin içinde zenginlerimizi, hayırseverlerimizi ve sivil toplum kuruluşlarını özellikle görmek istiyorum.''

Açılışa, Güner'in yanı sıra, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Müdür Vekili Mustafa Eker katıldı.

Açılışı töreninin sonunda protokol heyeti, halat çekme yarışı ve penaltı atışı yaptı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber