Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 18 Nisan 2019 - 17:08 Yorum: 0

ATSO AKADEMİ’den 3 Boyutlu Tasarım ve Yazıcı Kullanımı Temel Eğitimi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) çatısı altında çalışmalarını sürdüren ATSO AKADEMİ tarafından, 24-25 Nisan tarihleri arasında ATSO İnovasyon...

ATSO AKADEMİ’den 3 Boyutlu Tasarım ve Yazıcı Kullanımı Temel Eğitimi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) çatısı altında çalışmalarını sürdüren ATSO AKADEMİ tarafından, 24-25 Nisan tarihleri arasında ATSO İnovasyon Merkezi-İNOVATSO'da "3 Boyutlu Tasarım ve Yazıcı Kullanımı Temel Eğitimi" düzenleniyor.

Gelişen teknoloji ile birlikte dijital ortamda hazırlanan tasarımların üç boyutlu modellere dönüştürülmesini sağlayan yazıcıların hayatımızdaki kullanımı gittikçe artıyor. Bu teknolojilerin kullanımı KOBİ'lerin ve girişimcilerin rekabet kapasitelerini artırmalarına imkan sağlıyor. Bir fikrin prototipe dönüşmesinde önemli bir araç olan 3D yazıcıların kullanımı için ATSO Akademi çatısı altında 3 Boyutlu Tasarım ve Yazıcı Kullanımı Temel Eğitimi düzenlenecek. Eğitimlere katılmak isteyen ATSO Üyeleri, girişimciler ve girişimci adayları 22 Nisan 2019 tarihi mesai bitimine kadar ATSO web sitesinden online olarak başvuru ve ödeme işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Eğitiminde katılımcılara; 3D Yazıcı nedir? Tarihçesi, Autodesk Tinkercad programı arayüz anlatımı, temel kavramlar ve katı model oluşturma, Autodesk Tinkercad programı araçları kullanımı, 3 boyutlu modeli baskıya hazırlama, CURA programı arayüz anlatımı, dilimleme ayarları,3 boyutlu yazıcı çalışma prensibi ve kullanımı ve 3 boyutlu model üretiminde olası hatalar ve çözümleri anlatılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber