Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Ağustos 2016 - 09:38 Yorum: 0

ATSO Başkanı Çetin’den 30 Ağustos mesajı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

ATSO Başkanı Çetin’den 30 Ağustos mesajı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan ATSO Başkanı Davut Çetin, "30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Türk Milleti'ne armağan eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarına ve şehitlerimizi rahmet ve minnetlere anıyorum. Tüm milletimizin ve şanlı ordumuzun Zafer Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Çetin, mesajında şunları kaydetti:

"Bugün büyük bir gurur ile belirtmek isterim ki Atalarımız uğrunda büyük bedeller ödeyerek, bizlere her parçası büyük zaferlerle dolu şanlı bir tarih armağan etmiştir. Kurtuluş Savaşı'nın en önemli aşamasını oluşturan ve Atatürk'ün bizzat komuta ettiği "Büyük Taarruz"da tüm dünyaya örnek olacak zaferlere imza atılmıştır. Milletimiz ve ordumuz o günlerde adeta imkânsızı başarmıştır. Bizler de Atalarımızdan aldığımız bu güçle ülkemizi ve kentimizi ekonomik bakımdan daha ileri seviyelere taşımak üzere her alandaki standartlarımızı yükselterek var gücümüzle çalışıyoruz. Ülkemiz, içerisinde bulunduğumuz dönemde bir yandan devlet içerisindeki terörist yapılanmalarla, diğer yandan terör odakları ile mücadele etmektedir. Eşzamanlı olarak ordumuz sınır ötesi operasyon yürütmektedir. Bu zor günleri güçlenerek geride bırakmamızı sağlayacak olan birlik ve beraberlik ruhudur. Tarihimiz boyunca birlik, beraberlik ve dayanışma ile elde edilen destansı başarılar, o birlik ruhu korunduğu sürece Türkiye Cumhuriyeti'nin her türlü belayı rahatlıkla defedeceğinin, yolunun ve yarınlarının parlak olacağının en büyük kanıtıdır. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını bir kez daha kutlarım. Ülkemizin demokratik, laik yapısının ve bölünmez bütünlüğünün ebediyen çok daha güçlü şekilde sürmesini temenni ederim."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber