Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 22 Eylül 2017 - 11:48 Yorum: 0

ATSO Başkanı Demirci, yeniden aday

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci önümüzdeki seçimlerde ATSO'ya yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı.

ATSO Başkanı Demirci, yeniden aday

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci önümüzdeki seçimlerde ATSO'ya yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı.

Ekim ayında yapılacak olan seçimlerde yeniden aday olan Demirci, Ardahan'da faaliyet gösteren basın kuruluşları ile bir araya gelerek Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Demirci, Ardahan'ın kalkınması ve gelişmesi için bir çok projeye imza attıklarını belirterek bu projelerden birisi de Ardahan tanıtım filmi projesi olduğunu söyledi.

Ardahan'ın her platformda tanıtımına katkı sağlamak, odamızın faaliyetlerini genel vurgu yapmak, sosyal medya ve iletişimin gücünü kullanarak kentimizin potansiyelini öncelikle ülke genelinde ve hatta yurt dışındaki potansiyel yatırımlarımıza ve yerli turistlerimize seslenmek amacıyla bu tanıtım filmini hazırladıklarını söyleyen Demirci, "İlimizin Ticari ve Ekonomi açıdan bir çok sorunu bulunduğu bir gerçektir.

Bu sorunların çözümü, şehri temsil eden tüm kurum ve kuruluşların ayrıca halk ile iş birliği ve yılmaz çabaları ile çözülebilir. Biz Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası olarak şu ana kadar kimisi doğrudan kimisi dolaylı şekilde bu sorunlara çözümler bulmaya çalıştık. Ancak bildiğiniz üzere olabilecekleri ve etkisi bizden bir üst kurumun yetkisi kadar alan ile sınırlıdır.

Halkımızın sorunları ve bunlara karşılık beklentileri çok, biz bunların farkındayız. Her ortamda bu sorunların çözümü için toplu iletişim, resmi başvuru ve ikili görüşmeler şeklinde her kanalı kullanarak çözüm üretmek ve katkı sunmak için çalıştık. Bu anlamda şahsımın ve oda yönetimindeki arkadaşlarımın vicdanı rahat, doğal olarak yapılan her bir şeyi herkese beğendirmek ve olumlu görüş almak imkansızdır. Bunun aksi yaşanan gerçek plana aykırı bir şeydir ve beklenti içinde olmak aynı şekilde yanlıştır. Ancak yapılan birçok şeyi yapılan yâda yapılmamış saymakta vicdana ve mantığa ters. Bu kapsamda olumlu ve yapıcı tüm sözleri arkamıza olumsuz ve bir kısım haklı olabilecek eleştirileri göz önüne alarak, çözümler üretmeye çalıştık. İzleyeceğimiz Ardahan Ticaret ve Sanayi Odasının bu filmi için emek veren herkese çok teşekkür etmek istiyorum. İlimizin potansiyellerine değinmeye çalıştığımız ve aynı zamanda odamızın çalışmalarındaki ana görevlerine değindiğimiz bir tanıtım filmi olarak tasarladık bu bir ilk ve her ilk bir sonraki daha iyiyi hayata geçirmek için yapılır." şeklinde konuştu.

ATSO Başkanı Demirci, yeniden aday

ATSO Başkanı Demirci, yeniden aday

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber