Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Mayıs 2016 - 11:44 Yorum: 0

ATSO’dan 90. Yıl Kutlaması

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci ve yönetim kurulu üyeleri Çıldır'ı ziyaret ettiler.

ATSO’dan 90. Yıl Kutlaması

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci ve yönetim kurulu üyeleri Çıldır'ı ziyaret ettiler.

Çıldır'da ilçe esnafını dolaşan ve Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu'nu ziyaret eden Başkan Demirci ve beraberindeki ekip "zamanı bizle geçirin" parolası ile 90. Kuruluş yılı anasına saat hediye ettiler. Çıldır ziyaretinde Dış Ticaretle ilgili bilgilendirme yapan Başkan Demirci "Ülkenin üçüncü büyük sınır kapısı olan Aktaş Sınır kapımızın Sınır ticareti kapsamına alınmasından sonra gerek Çıldır'ın gerekse Ardahan'ın geleceğinde yeni bir sayfa açılmıştır. İlçemizin ve ilimizin büyümesi Dış ticaretin gelişmesi ile olacaktır. Tarihi ipek yolu üzerinde bulunan Aktaş Sınır kapısı ile gerçekleşecek ihracat ve ithalat Ardahan'a çok şey kazandıracaktır. Ardahan'ın kazanması, Ardahan'ın büyümesi demek esnafın ve yaşayan halkın refah seviyesinin yükselmesi anlamına gelmektedir. Oda olarak Dış Ticaret konusunda esnafımızı sürekli bilgilendirerek, onlarla birlikte hareket edeceğiz" dedi.

Esnaf ziyaretinin ardından ekibiyle birlikte Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu'nu makamında ziyaret eden Başkan Demirci, Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu ile fikir alışverişinde bulundular.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber