Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Mayıs 2016 - 11:23 Yorum: 0

ATSO’dan “Antalya Ve Çiçek” Konulu Fotoğraf Yarışması

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 12. Antalya Çiçek Festivali etkinlikleri kapsamında Instagram'da "Antalya ve Çiçek" konulu fotoğraf yarışması düzenliyor.

ATSO’dan “Antalya Ve Çiçek” Konulu Fotoğraf Yarışması

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 12. Antalya Çiçek Festivali etkinlikleri kapsamında Instagram'da "Antalya ve Çiçek" konulu fotoğraf yarışması düzenliyor.

ATSO Başkanı Davut Çetin, geçen yıl ilki düzenlenen yarışmaya bin 500'ün üzerinde fotoğrafın katıldığını, bu yıl sayının artmasını beklediklerini ifade etti. Yarışmada Instagram'a 13-23 Mayıs tarihleri arasında #AntalyaCicekFestivali etiketiyle yüklenen fotoğrafların değerlendirmeye alınacağını belirten Başkan Davut Çetin, birinciye 2 bin, ikinciye bin, üçüncüye de 500 lira para ödülü verileceğini bildirdi.

BAŞKAN ÇETİN'DEN FOTOĞRAF TUTKUNLARINA DAVET

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Antalya Ticaret Borsası, Orta Anadolu Süs ve Kesme Çiçek İhracatçıları Birliği, EXPO 2016 Antalya Ajansı işbirliğiyle düzenlenen Antalya Çiçek Festivali'nin Antalya'nın en özel etkinliklerinden biri olduğunu ifade eden Başkan Çetin, "Günümüzde sosyal medya kanalları tanıtım için en önemli mecralardan biri. Dünyada marka kentler artık sosyal medya ve dijital platformlarda da yarış halinde. Antalya'nın sosyal medyada daha etkin olması ve farkındalık yaratmak adına bu etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Antalya'nın yurt içi ve yurt dışında tanıtımı açısından bu tür etkinlikleri önemli olduğunu düşünüyoruz. Antalya'nın güzel fotoğrafları sosyal medya üzerinden ciddi oranda paylaşılıyor, ancak yeterli değil. Kentimizi bu yarışta öne çıkarmak ve daha güçlü tanıtım adına bu tür yarışmaları düzenlemeye devam edeceğiz. Başta hemşehrilerimiz olmak üzere, tüm Antalya dostlarını, kentimize tatile gelenleri ve fotoğraf tutkunlarını #AntalyaCicekFestivali etiketiyle fotoğraf paylaşmaya davet ediyorum." Yarışma jürisinde; Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Antalya Ticaret Borsası, Orta Anadolu Süs ve Kesme Çiçek İhracatçıları Birliği ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti temsilcileri yer alacak. Yarışmanın sonucu 26 Mayıs tarihinde kamuoyuna açıklanacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber