Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Ekim 2017 - 17:08 Yorum: 0

ATSO’dan Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı bu yıl bir dizi etkinlikle kutlayacaklarını açıkladı.

ATSO’dan Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı bu yıl bir dizi etkinlikle kutlayacaklarını açıkladı.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Davut Çetin, ATSO olarak geleneksel hale getirdiğimiz Cumhuriyet Yelken Kupası Yarışları'nın yanı sıra, ATSO Kaleiçi Evi'nde Cumhuriyet kutlaması ve konser düzenleyeceklerini, ayrıca Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Antalya Kültür Sanat'taki sergilerin ücretsiz gezilebileceğini söyledi. Davut Çetin, "Cumhuriyet Bayramımızı tüm hemşehrilerimiz ve üyelerimizle birlikte en coşkulu şekilde kutlamayı istiyoruz. Etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir" dedi.

Denizde Cumhuriyet Coşkusu

ATSO Başkanı Çetin şöyle devam etti:

"ATSO Cumhuriyet Bayramı etkinliklerimiz, 21 Ekim Cumartesi günü Antalyalı sporcuların katılımıyla Konyaaltı Sahili'nde düzenlenecek Optimist, Laser Yelken Yarışları ile başlayacak. ATSO 11. Yelken Yarışları "Cumhuriyet Kupası" kapsamında gerçekleşecek yarışların finali 29 Ekim Pazar günü yine Konyaaltı Sahili açıklarında Büyük Yat Yarışı ile olacak. 29 Ekim günü yapılacak yat yarışını vatandaşların denizden de izleyebilmeleri amacıyla saat 10.00'da, Büyük Liman'dan ücretsiz tekne kaldırılacak. 27 Ekim Cuma günü ise geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan ATSO Kaleiçi Evi'nde "Cumhuriyet Kutlaması" etkinliği gerçekleştirileceğiz. Etkinlik kapsamında "Atatürk'ün sevdiği şarkılar", aryalar ve türkülerin seslendirileceği bir konser düzenlenecek. Herkesin katılımına açık olan bu etkinliğe tüm sanat severleri bekliyoruz."

Antalya Kültür Sanat Bayramda ücretsiz

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımız kapsamında Antalya Kültür Sanat'ın kapılarını ücretsiz açacağını ifade eden Çetin, "Sanatseverler 29 Ekim Pazar günü Antalya Kültür Sanat'ta yeni açılan "Elinde Işık Parçaları - Türk Resminin Paris Macerası" ve halen süren "Eşsiz Bir Tanıklığı Keşfederken - Ernst Krickl'ın Likya Günlüğü" sergilerini ücretsiz gezebilecekler. Haldun Dostoğlu küratörlüğünde ve Pera Müzesi koordinatörlüğünde sekiz ayrı özel koleksiyondan derlenerek hazırlanan "Elinde Işık Parçaları - Türk Resminin Paris Macerası" sergisi kapsamında Türk resim tarihinin ünlü isimleri; Fikret Mualla, Abidin Dino, Avni Arbaş, Nejad Melih Devrim, Mübin Orhon, Selim Turan, Albert Bitran, Hakkı Anlı'nın toplam 54 eseri yer alıyor. Eserlerin pek çoğu Antalya'da ilk defa sergileniyor. Sanat severlerin bu fırsatı kaçırmamalarını diliyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber