Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Ekim 2014 - 12:13 Yorum: 0

ATSO'dan "Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışları"

ANTALYA (AA) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, bu yıl sekizincisi gerçekleştirilecek "ATSO Yelken Yarışları"nın bu yıl Cumhuriyet Kupası...

ATSO'dan 'Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışları'

ANTALYA (AA) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, bu yıl sekizincisi gerçekleştirilecek "ATSO Yelken Yarışları"nın bu yıl Cumhuriyet Kupası olarak 25-29 Ekim tarihlerinde yapılacağını bildirdi.

Budak, yaptığı yazılı açıklamada, ATSO tarafından geleneksel hale getirilen Yelken, Optimist ve Laser Yarışları'nın bu yıl "Cumhuriyet Kupası" adı altında düzenleneceğini kaydetti.

Yarışlarla yeni nesillere deniz sevgisi aşılamayı hedeflediklerini belirten Budak, “tüm ATSO üyelerini yarışları izlemeye davet etti.

Antalya Yelken Kulübü ve Çelebi Marina ev sahipliğinde, Yelken İl Temsilciliğinin gözetiminde iki gün sürecek organizasyonun ilk gününde Antalya ve bölgesindeki kulüplerin optimist ve laser kategorilerindeki sporcuları yarışacak. Yarışlar, 25 Ekim Cumartesi günü saat 12.00'de Konyaaltı Sahili Boğaçayı önünde başlayacak.

Yelkenli yat yarışları ise 29 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Saat 11.30'da Çelebi Marina Liman Ağzı'ndan startı verilecek yarışta, yatlar Cumhuriyet Kupası'nı alabilmek için yelken açacak. Yarışlarda dereceye girenlere ödülleri, aynı gün saat 16.30'da, Antalya Yelken Kulübünde yapılacak törenle verilecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber