Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Mart 2017 - 16:48 Yorum: 0

ATSO’dan Kadın Akademisi’ne davet

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Kadın Akademisi'nin 28 Mart'ta ATSO Atatürk Konferans Salonu'nunda gerçekleştirileceğini bildirdi.

ATSO’dan Kadın Akademisi’ne davet

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Kadın Akademisi'nin 28 Mart'ta ATSO Atatürk Konferans Salonu'nunda gerçekleştirileceğini bildirdi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, Türk Ekonomi Bankası'nın kadın bankacılığı kapsamında kadın patronların potansiyellerini açığa çıkarabilmelerine destek olmak amacıyla başlattığı ve illerde TOBB Kadın Girişimciler Kurulu işbirliği içinde yürüttüğü TEB Kadın Akademisi'nin 28 Mart'ta ATSO Atatürk Konferans Salonu'nunda gerçekleştirileceğini bildirdi. Çetin, TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu ev sahipliğinde 12.30'da başlayacak etkinliğin tüm kadın girişimci, yönetici ve girişimci adaylarının katılımına açık olduğunu kaydetti.

TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Kocaoğlu da, kadın girişimciliğini desteklemek amacıyla bir çok proje geliştirdiklerini belirterek, "Değişen ekonomik koşulara ayak uydurmak ve sürdürülebilir girişimciliğin sağlanmasının nakit akışını iyi yönetmek, inovasyon, stratejik yönetim ile büyümek, e-ticaretin önemi ve doğru kullanımı, pazarlama ve iş geliştirme stratejilerinin iyi yönetilmesi ile doğru orantılı olduğunu biliyoruz. Kadın Girişimcilere ve girişimci adaylarına yönelik TEB Kadın Akademi işbirliği ile gerçekleştireceğimiz eğitim ve atölye çalışması ile, girişimcilerin potansiyellerini açığa çıkarmalarını, network kurmalarını ve danışmanlık desteği almalarını hedefliyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber