Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 28 Mart 2017 - 11:08 Yorum: 0

Aubameyang’dan Emre Mor’a mesaj: "Koçum"

Alman ekibi Borussia Dortmund'un sosyal medya hesabı Emre Mor'un golünden sonra adeta kırmızı-beyaza büründü.

Aubameyang’dan Emre Mor’a mesaj: 'Koçum'

Alman ekibi Borussia Dortmund'un sosyal medya hesabı Emre Mor'un golünden sonra adeta kırmızı-beyaza büründü. Dortmund'un yıldızı Aubameyang da Emre Mor'u tebrik etti.

A Milli Takım, dün akşam hazırlık maçında Moldova'yı 3-1 mağlup etti. Dortmund forması giyen Emre Mor karşılaşmanın 14. dakikasında ay-yıldızlı formayla ilk golünü attı. 19 yaşındaki yıldızın golünün ardından kulübü Dortmund'un sosyal medya hesabından Türk bayrağı ile birlikte oyuncuya alkış gönderildi. Alman kulübü TFF'ye ait Milli Takımlar hesabının mesajlarını paylaşırken, bir mesaj da Aubameyang'dan geldi.

Emre'nin Borussia Dortmund'dan takım arkadaşı Aubameyang, genç oyuncuya Türk bayrağı ile birlikte "koçum" mesajını gönderdi.

Aubameyang’dan Emre Mor’a mesaj: "Koçum"

Aubameyang’dan Emre Mor’a mesaj: "Koçum"

Aubameyang’dan Emre Mor’a mesaj: "Koçum"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber