Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 11 Mayıs 2016 - 14:58 Yorum: 0

AÜ’de ’Darth Vader’li Bütünleme Eylemi

Akdeniz Üniversitesi'nde (AÜ) bir grup öğrenci, üniversite senatosunun bütünleme sınavlarını kaldırılmasını Yıldız Savaşları filminin kötü karakteri...

AÜ’de ’Darth Vader’li Bütünleme Eylemi

Akdeniz Üniversitesi'nde (AÜ) bir grup öğrenci, üniversite senatosunun bütünleme sınavlarını kaldırılmasını Yıldız Savaşları filminin kötü karakteri "Darth Vader'la protesto etti.

AÜ Hukuk Fakültesi önünde bir araya gelen ve kendilerine Bütünleme Hakkı Meclisi adını veren 40 öğrenci, üniversite senatosunun bütünleme sınavlarını kaldırmasını protesto etti. Öğrenciler, ellerinde taşıdıkları döviz ve sloganlar eşliğinde rektörlük binasına yürüdü. Gruba yürüyüşü sırasında, elinde "ışın kılıcı" ile Yıldız Savaşları filminin kötü karakteri "Darth Vader" maskeli bir öğrenci de eşlik etti. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı eylem sırasında grup içerisinden seçilen 2 kişi, rektörlük yetkilileri ile görüşmek için alandan ayrıldı. Eylem olaysız son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber