Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 08 Eylül 2016 - 15:48 Yorum: 0

Auto Motor & Sport klasik otomobilcilerin durağı Akhisar oldu

Auto Motor & Sport Türkiye ve İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği (İKOD) , yarım asrı devirmiş 30 civarında klasik otomobille İstanbul'dan hareket ederek...

Auto Motor & Sport klasik otomobilcilerin durağı Akhisar oldu

Auto Motor & Sport Türkiye ve İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği (İKOD) , yarım asrı devirmiş 30 civarında klasik otomobille İstanbul'dan hareket ederek İzmir üzerinde bulunan Akhisar'da Keskinoğlu Araba Müzesi'ni ziyaret etti.

Auto Motor & Sport Türkiye dergisi ekibi ve İKOD üyesi klasik severler aynı zamanda İzmir'in kurtuluşunun 94.yıl dönümü törenlerine de katılacaklar. Akhisar'da Keskinoğlu Şirket Grubu Yönetim Kurulu Fevzi Keskinoğlu, yönetim kurulu üyeleri Fevzi Keskinoğlu ve Mehmet Keskinoğlu'nun karşıladığı klasik otomobil tutkunlarını ilk olarak bir restoranda ağırladı ve ardından geçmişe yönelik birçok çeşit aracın bulunduğu Keskinoğlu araç müzesinde kabul etti.

İKOD Genel Sekreteri İlker Tayalı basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bizler dernek üyeleri olarak İzmir'in 94.yıl kutlama etkinliklerine katılmak üzere İzmir turu düzenledik. İstanbul'dan sabah saatlerinde hareket edip, Bandırma üzerinden Akhisar'a geldik. Akhisar'da Keskinoğlu'nun tesislerinde öğlen yemeği yedik ve ardından yine Keskinoğlu firmasının otomobil müzesini gezdik. Ardından yolumuza devam edip güzel İzmir'e varacağız. Akşam'da İzmir'de, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu 9 Eylül resepsiyonuna katılacağız. Bu 2 günlük gezi programında yarın da program dahilinde dönüşümüz başlayacaktır" dedi.

Keskinoğlu Otomobil Müzesi mest etti

Şirketin kurucusu İsmail Keskinoğlu'nun doğduğu ve şimdilerde Yunanistan topraklarında yer alan Ravika Köyü, geçmişin zengin görselliğini ve doğal sadeliğini gelecek nesillere aktarabilmek adına aslına uygun şekilde Manisa'nın Akhisar ilçesinde 2002 yılında tekrar inşa edildi. Ravika Köyü'nde şirketin geçmişte kullandığı ticari ve hususi araçları da bünyesinde barındıran klasik otomobil müzesi, sunduğu örneklerle geçmişin izlerini fazlasıyla taşıyor. Burada özellikle tamirhane bölümünde elden geçirilen araçların eski ve yeni hali ziyaretçilerin şaşkınlığına neden oldu. Tamirhanenin ardından sanki yeniden inşa edilen araçların yer aldığı müzeyi gezen ziyaretçiler her aracı titizlikle izleyerek adeta mest oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber