Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Eylül 2016 - 10:03 Yorum: 0

Av. Dilşat Erdil, Alparslan Türkeş Vakfı yönetiminde

Ankara'nın tanınmış hukukçularından Av. Dilşat Erdil, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in hayatını, fikirlerini...

Av. Dilşat Erdil, Alparslan Türkeş Vakfı yönetiminde

Ankara'nın tanınmış hukukçularından Av. Dilşat Erdil, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in hayatını, fikirlerini araştırmak, incelemek ve yaşatmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Alparslan Türkeş Vakfı'nın Yönetim Kurulu üyesi oldu.

Uzun yıllardır Ankara'da hukuk alanında başarılı çalışmaları ile tanınan ve yurt dışına açılan Av. Dilşat Erdil, Alparslan Türkeş Vakfı Yönetim Kurulu üyeliğine şahsının layık görülmesinin gurur ve mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Siyaset bilimi ve kamu yönetimi alanında yüksek lisansını Moskova Üniversitesi'nde yapan Alparslan Türkeş Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Av. Dilşat Erdil, verilen bu göreve layık olmak için gayret göstereceğini belirterek şunları söyledi:

"Türk milliyetçiliği fikrini sistemleştiren Başbuğ Alparslan Türkeş'in adını taşıyan vakfımız çalışmalarıyla gündem oluşturma adına önemli faaliyetlere imza atacaktır.

Vakıf Başkanı Seval Türkeş Hanımefendi'nin yönetiminde tüm camia, hep birlikte Türk dünyasının başbuğuna layık hizmetlerde bulunacaktır. Vakıf olarak öncelikli hedefimiz ise Alparslan Türkeş adına bir üniversiteyi çok süratli bir şekilde hizmete sunmak olacaktır.

2017 yılı Türk dünyası için bir büyük yıldönümünü içermektedir. Başbuğumuzun 100. doğum yıldönümü nedeniyle vakıf olarak ses getirecek faaliyetlere imza atmak için çalışmalar yapacağız."

Av. Dilşat Erdil, Alparslan Türkeş Vakfı yönetiminde

Av. Dilşat Erdil, Alparslan Türkeş Vakfı yönetiminde

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber