Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 23 Şubat 2019 - 17:33 Yorum: 0

Av. Şeyma Döğücü, kar kış demeden çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor

AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Av. Şeyma Döğücü, kar kış demeden seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Av. Şeyma Döğücü, kar kış demeden çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor

AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Av. Şeyma Döğücü, kar kış demeden seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Döğücü bu kez de Samandıra'da bir taksi durağını ziyaret ederek taksicilerle sohbet etti.

AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Av. Şeyma Döğücü kar kış demeden çalışmalarına devam ediyor. Samandıra'da bulunan bir taksi durağını ziyaret eden Döğücü, taksicilerle bir süre sohbet etti. Taksicilerden tam not alan Av. Şeyma Döğücü telsizden durakta olmayan şoförlere de selam gönderdi.

Av. Şeyma Döğücü'den "Şeffaf Oda" projesi

Güzel bir sohbet havasında gerçekleşen buluşmada Döğücü, "Şeffaf Oda" projesini taksicilerle paylaştı. Belediyenin girişinde kendisine bir oda yapacağını söyleyen Av. Şeyma Döğücü, her gün günün belli saatlerinde o odada duracağını ve vatandaşların sorun ve beklentilerini dinleyeceğini söyledi. Projeyi duyan taksiciler memnuniyetlerini ifade etti. Av. Şeyma Döğücü ve taksiciler ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber