Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Temmuz 2017 - 11:38 Yorum: 0

Avanos’ta ilçe güvenlik toplantısı yapıldı

Avanos'ta Kaymakam Muhammed Sait Baytok başkanlığında ilçe güvenlik toplantısı yapıldı.

Avanos’ta ilçe güvenlik toplantısı yapıldı

Avanos'ta Kaymakam Muhammed Sait Baytok başkanlığında ilçe güvenlik toplantısı yapıldı.

Avanos Kaymakamlığınca her ay düzenli olarak yapılan İlçe Güvenlik toplantısına,Avanos Kaymakamı Muhammed Sait Baytok, Avanos Belediye Başkan vekili Ahmet Gedik, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Avanos İlçe Jandarma komutanı Yüzbaşı Onur Güven, Avanos İlçe Emniyet Müdürü Faruk Yaman ve daire müdürleri ile birlikte vatandaşlar katıldı.

İlçe güvenlik toplantısında İlçe Emniyet Müdürü Faruk Yaman, ilçede Meydana gelen trafik kazası, pasaport işlemleri Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yapılan faaliyetler hakkında bilgilendirme yaparken Avanos İlçe Jandarma komutanı Yüzbaşı Onur Güven ise jandarma faaliyetleri alanında yapılan çalışmalar ile ilgili sunum yaptı.

Kaymakam Muhammed Sait Baytok ise katılımcıların görüş ve önerilerini dinleyerek güvenlik konusu başta olmak üzere köylerin sorunlarını da Köy muhtarlarından dinledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber