Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 18 Ocak 2018 - 17:29 Yorum: 0

Avaya, New York Borsasında işlem görmeye başladı

Küresel ticari iletişim şirketlerinden Avaya Holding, şirketin New York Menkul Kıymetler Borsası'nda (NYSE) 17 Ocak'ta işlem görmeye başlaması ile açılış...

Avaya, New York Borsasında işlem görmeye başladı

Küresel ticari iletişim şirketlerinden Avaya Holding, şirketin New York Menkul Kıymetler Borsası'nda (NYSE) 17 Ocak'ta işlem görmeye başlaması ile açılış zilini çaldı.

Küresel ticari iletişim şirketlerinden Avaya Holding, şirketin New York Menkul Kıymetler Borsası'nda (NYSE) 17 Ocak'ta işlem görmeye başlaması ile açılış zilini çaldı. Yapılan açıklamada; şirket, teknolojik yenilik ve büyümeye yatırım yapmak amacıyla nakit akışında sağladığı 300 milyon dolar ve milyarlarca dolarlık borcun azaltılmasını sağlayan başarılı bilanço yapılandırmasıyla yeni bir yolculuğa başladı.

Şirketin Başkanı ve Genel Müdürü Jim Chirico şu ifadeleri dile getirdi: "Tüm ekibimiz, müşterilerimiz ve ortaklarımız adına, endüstrinin dijital dönüşümünü yönlendirmek için her zamankinden daha motive bir şekilde yeni şirketin NYSE'de işlem görmeye başladığımız günü duyurmak bizler için bir onurdur. Dünya çapında ölçeklenebilir çözümleri sunma konusunda inovasyon ve tecrübelerle dolu geçmişi olan Avaya, bugün dünya genelinde 130 binden fazla müşteriye, 100 milyondan fazla kullanıcıya, 220 bin lokasyona ve Fortune 100 şirketlerinin yüzde 90'nına hizmet veren bir firmadır'.

Chirico, "Avaya, ayrıca bulut üzerinde uçtan uca Tümleşik İletişim ve Çağrı Merkezi sağlayan en büyük üreticidir. Önümüzde eşsiz fırsatlar bulunuyor. Örneğin, çağrı merkezi müşterilerinin yalnızca yüzde 10'u buluta geçti. Müşterilerimizin beklentilerini aşması, rekabetin önüne geçmesi ve yapay zeka, blockchain (kayıt zinciri) ve nesnelerin interneti gibi yeni teknolojilerden hızlı bir şekilde faydalanmaları için gereken esnekliği, açık mimarileri ve kurulum seçeneklerini sunmak için sabırsızlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Şirket, "AVYA" sembolüyle NYSE'de işlem görmeye başladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber