Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Aralık 2017 - 20:28 Yorum: 0

Avcı: “Çok tempolu bir maç oldu”

TFF 1. Lig'in 16. haftasında deplasmanda Adanaspor'a konuk olan ve 0-0 berabere kalan İstanbulspor'da Teknik Direktör Tamer Avcı, "Maçı kazanamadık ama çok...

Avcı: “Çok tempolu bir maç oldu”

TFF 1. Lig'in 16. haftasında deplasmanda Adanaspor'a konuk olan ve 0-0 berabere kalan İstanbulspor'da Teknik Direktör Tamer Avcı, "Maçı kazanamadık ama çok şey kazandık. Takımımızdan memnunum" dedi.

Avcı, maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çok pozisyonlu bir maç olduğunu belirten Avcı, daha sonra şunları söyledi:

"Adanaspor sahasında gerçekten çok iyi oynadı. Bana göre çok tempolu bir maç oldu. Adanaspor zaten sahasında çok iyi oynayan bir takım. Hep maçlarını kazanmış. Sadece birkaç maç berabere kalmış. Biz de bu bilinçle buraya geldik. Tribündeki seyirciler ve televizyonda izleyen seyirciler çok zevk almıştır. Yüzde 65 oranında topa sahip olduk. Çok pozisyona girdik ama değerlendiremedik. Takımımızdan memnunum. Maçı kazanamadık ama çok şey kazandık diye düşünüyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber