Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 28 Ağustos 2016 - 21:53 Yorum: 0

Avcı: “Fenerbahçe ve Bursaspor’dan gol yemeden 3 puan aldık”

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Bursaspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, Fenerbahçe ve Bursaspor karşılaşmalarından...

Avcı: “Fenerbahçe ve Bursaspor’dan gol yemeden 3 puan aldık”

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Bursaspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, Fenerbahçe ve Bursaspor karşılaşmalarından gol yemeden aldıkları galibiyetten ötürü mutlu olduklarını dile getirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşan Medipol Başakşehir, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Maçtan önce planımız Bursaspor'un analizini yaptıktan sonra üçüncü bölgede İsmail tarafını boş bırakıp Ertuğrul tarafına baskı yapıp rakibi etkisiz hale getirmekti. Bursaspor'un anahtar oyuncusu Batalla ve Bilal'di. Onların topla buluştuğu bölgelere baskı yapıp etkisiz hale getirmek istedik. İlk yarı itibariyle bütün opsiyonları doğru kullanan ama daha fazla pozisyon değerlendiremeyen bir takımdık. Oyunun yansıması daha farklı olabilirdi. İkinci yarı Bursaspor baskılı başlar dedik ama 45 ile 60 arası oyunun kontrolü yine bizdeydi. 60-73 arası Bursaspor baskı kurdu. Çok pozisyon vermedik. Fenerbahçe ve Bursaspor maçlarından 6 puan aldık ve gol yemedik. Bu bizim için önemliydi. Bursaspor seyircisi çok güzel bir futbol ortamı oluşturdu. Bu hafta milli takım haftası 2018 Dünya Kupası Elemeleri başlayacak. Milli takıma da başarılar diliyorum. Güzel bir futbol ortamı vardı. Kazandık ve bu bizi mutlu etti. Bursaspor'a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber