Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 07 Ağustos 2020 - 12:58 Yorum: 0

Avcılar’da kafe içinde silahlı yaralama

Avcılar'da bir kafe içinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan kavgada bir kişi pompalı silahla vurularak yaralandı.

Avcılar’da kafe içinde silahlı yaralama

Avcılar'da bir kafe içinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan kavgada bir kişi pompalı silahla vurularak yaralandı. Şüpheli, olay yerinden kaçarken, polis ekipleri yakalama için çalışma başlattı.

Olay, Namık Kemal Caddesi'nde bulunan bir kafede yaşandı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kafe içerisinde iki kişi arasında kavga çıktı. Taraflardan birisi Selçuk Y. isimli adamı pompalı tüfekle vurarak yaraladı. Selçuk Y. hastaneye kaldırılırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler olay yerinde incelemelerde bulundu. Konuyu gerçekleştirdiği söylenilen şüpheliyi yakalama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Avcılar’da kafe içinde silahlı yaralama

Avcılar’da kafe içinde silahlı yaralama

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber