Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 14 Ağustos 2018 - 10:43 Yorum: 0

Avcılardan av sezonu öncesi pilav hayrı

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde Sarıgöl Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği tarafından yeni av sezonu öncesi düzenlenen pilav hayrında avcıları...

Avcılardan av sezonu öncesi pilav hayrı

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde Sarıgöl Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği tarafından yeni av sezonu öncesi düzenlenen pilav hayrında avcıları bir araya getirerek kurallar hakkında bilgilendirme yaptı.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde Sarıgöl Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği tarafından 18 Ağustos günü açılacak olan 2018-2019 sezonu av sezonu için avcılarla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Hem yeni sezon öncesi pilav hayrı yapan hem de bilgilendirme toplantısı düzenleyen avcılara plaket verildi. Bilgilendirme toplantısında konuşan Sarıgöl Avcılar ve Atıcılar Spor Derneği Başkanı Hüseyin Aktaş, "2018-2019 av sezonumuz 18 Ağustos günü açılacak. Bu nedenle avcı arkadaşlarımıza hangi sahalarda avlanmaları belirlenecek, av kotaları hakkında gerekli bilgiler verilecek. Av sezonu açılacak ama yine de belirlenen sahalar dışına çıkılmayacak, av kotasına uyma zorunluğu var" dedi.

Avcılardan av sezonu öncesi pilav hayrı

Avcılardan av sezonu öncesi pilav hayrı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber