Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mayıs 2016 - 12:33 Yorum: 0

Avcılardan Başkan Özgüven’e Kupa

Konya'nın Ereğli ilçesinde, Ereğli Avcılık Atıcılık ve Amatör Balıkçılık İhtisas Spor Kulübü Derneği (ERAV) tarafından düzenlenen ödüllü yarışmada...

Avcılardan Başkan Özgüven’e Kupa

Konya'nın Ereğli ilçesinde, Ereğli Avcılık Atıcılık ve Amatör Balıkçılık İhtisas Spor Kulübü Derneği (ERAV) tarafından düzenlenen ödüllü yarışmada Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e Avcıbaşı Yarışması Onursal Birincilik Kupası verildi.

500 Evler Atış Poligonunda gerçekleşen avcılık ve atıcılığa ilgi duyanların katıldığı programda kısa bir konuşma yapan Başkan Özgüven, Ereğli'de bu işe gönül veren çok sayıda vatandaşın olduğunu söyledi. ERAV'ın kahve köşelerinden uzaklaşmak, stres atmak isteyen, doğa ile iç içe olmak isteyenlerin buluşma adresi olduğunu vurgulayan Özgüven, programı düzenleyenlerin kendisine takdim ettikleri kupa için teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber