Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Ocak 2021 - 11:58 Yorum: 0

Avcılık adı altında katliam yapan şahıs trafik uygulamasında yakalandı

DÜZCE(İHA) – Düzce'da İl Jandarma Trafik ekipleri tarafından yapılan uygulamada durdurulan bir araçta kaçak olarak avlanmış halde 14 kuş ve 1 ruhsatsız...

Avcılık adı altında katliam yapan şahıs trafik uygulamasında yakalandı

DÜZCE(İHA) – Düzce'da İl Jandarma Trafik ekipleri tarafından yapılan uygulamada durdurulan bir araçta kaçak olarak avlanmış halde 14 kuş ve 1 ruhsatsız tüfek ile yakalanan şahıs, hakkında işlem yapılmak üzere Doğa Koruma ekiplerine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre Düzce İl jandarma Alay Komutanlığı trafik ekipleri, Üçyol Köyü yolu üzerinde yaptıkları uygulamada bir aracı durdurdu. F.Ç. adlı şahsın aracında yapılan aramalarda, kaçak olarak avlandığı belirlenen 1 adet Angut kuşu, 5 adet ördek, 7 adet güvercin ile 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. F.Ç. adlı şahıs, jandarma ekipleri gerekli idari işlemlerin yapılması için Düzce Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğüne teslim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber