Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 15:28 Yorum: 0

Avrupa Ligi 3 Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası

YOSK Başantrenörü Saltan: "Güzel başladık. Bu maç antrenmanda yaptıklarımızı sahada uygulama açısından önemli bir maçtı"

Avrupa Ligi 3 Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası

YALOVA (AA) – Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) Başantrenörü Murat Saltan, Dodekanisos, Yunanistan'ın GS Dodekanisos takımını 92-33 yendikleri galibiyete ilişkin, "Güzel başladık. Bu maç antrenmanda yaptıklarımızı sahada uygulama açısından önemli bir maçtı" dedi.

Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda başlayan Euro League 3 Cup organizasyonuna galibiyetle başlayan YOSK'ta Başantrenör Saltan, antrenmanda yaptıklarını sahaya iyi yansıttıklarını kaydetti. Maç sonrasında salonda gazetecilere açıklamada bulunan Saltan, şöyle konuştu:

"Güzel başladık. Bu maç antrenmanda yaptıklarımızı sahada uygulama açısından önemli bir maçtı. Bugün Litvanya ekibiyle oynayacağımız maçı alırsak ümidimiz olacak. Çünkü biz gün gün geliyoruz. Kaunas maçını almak istiyoruz. Yarın da İspanyol ekibi Bilbao maçıyla final maçı oynayacağız."

YOSK’un genç oyuncusu Hamza Sarıyıldız ise, "İlk maçı kazandık. Umarım bundan sonraki maçlarda böyle kolay geçer. Çabalarımızın bugün emeğini aldık. İnşallah son maçımızı da alıp tur atmayı düşünüyoruz" diye konuştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber