Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 26 Kasım 2014 - 19:31 Yorum: 0

Avrupa PKK'yı meşrulaştırma gayreti içinde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "DEAŞ'a (IŞİD) saldıranlar ki saldırmanız lazım, peki PKK'yı meşrulaştırmak için bu gayretiniz niye? Şu anda Avrupa ülkelerinde bu gayretleri görüyoruz" dedi.

Avrupa PKK'yı meşrulaştırma gayreti içinde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı'nın açılış töreni ve 18. Uluslararası İş Forumu Kongresi'nde yaptığı konuşmada, 'DEAŞ (IŞİD) terörüne son derece haklı biçimde karşı çıkanlar, PKK terörüne sempatiyle bakabiliyorlar. DEAŞ'a saldıranlar ki saldırmanız lazım, peki PKK'yı meşrulaştırmak için bu gayretiniz niye? Şu anda Avrupa ülkelerinde bu gayretleri görüyoruz, bu çalışmaları görüyoruz' ifadelerini kullandı.

'Türkiye kazanç yapmak için eşsiz bir ülke'

Erdoğan, 'Sağlam finansal yapısıyla, disiplinli mali yapısıyla, siyasal şekilde tam bir istikrar ve itimat ortamıyla Türkiye, kazanç yapmak, ticaret yapmak, işbirliği yapmak için eşsiz bir ülkedir, eşsiz bir fırsattır' dedi.

'Kadınların gereksinimi bulunan eşitlikten ziyade eşdeğer olabilmektir'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kadın ve Adalet Zirvesi'nde 'Kadın ve bayı eşit pozisyona getiremezsiniz, bayanların gereksinimi bulunan eşitlikten ziyade eşdeğer olabilmektir' dediğini hatırlatarak, 'Dün lazım bir takım milli gazeteler lazım bir takım uluslararası medya kuruluşları anlamı son derece dikkat çekici bulunan bu ifademin yalnızca bir tarafını aldılar. Çok farklı, fazla fazla kusur biçimde yansıttılar. Kimse böyle ahlak zafiyeti arasında bir yere varamaz. Bunlarda yalan, takiye, iftira, hakaret var, bunlarda olmayan tek şey; dürüstlük' biçiminde konuştu

Ayrıntılar geliyor...

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber