Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 12 Şubat 2019 - 11:33 Yorum: 0

Avrupa Şampiyonu genç bayan karateciye coşkulu karşılama

Danimarka'nın Aalborg şehrinde 8-10 Şubat tarihleri arasında yapılan şampiyonada genç bayanlar ferdi kata dalında ikinci kez Avrupa şampiyonu olan Trabzon...

Avrupa Şampiyonu genç  bayan karateciye coşkulu karşılama

Danimarka'nın Aalborg şehrinde 8-10 Şubat tarihleri arasında yapılan şampiyonada genç bayanlar ferdi kata dalında ikinci kez Avrupa şampiyonu olan Trabzon Büyükşehir Belediyespor sporcusu Keyda Nur Çolak Trabzon'a gelişinde coşkuyla karşılandı.

Başarılı sporcuyu, antrenörü Hasan Kılıç ile milli takım antrenörü ve Trabzon Karate İl Temsilcisi Muharrem Ali Cora'yı Trabzon Havalimanı'nda Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Demir, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Cemalettin Yazıcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, ailesi ve arkadaşları karşıladı.

Keyda Nur Çolak, geçen yıl Rusya'nın Sochi kentinde düzenlenen 45. Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak ilk kez katıldığı turnuvada şampiyon olmuştu.

Avrupa Şampiyonu genç bayan karateciye coşkulu karşılama

Avrupa Şampiyonu genç bayan karateciye coşkulu karşılama

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber