Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 05 Ekim 2022 - 12:50 Yorum: 0

Avrupa ve Türkiye Motokros Şampiyonası 5. ayak yarışları başlayacak

Avrupa Motokros Şampiyonası ve Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 5. ayak yarışları 8-9 Ekim tarihlerinde Balıkesir Gönen'de düzenlenecek.

Avrupa ve Türkiye Motokros Şampiyonası 5. ayak yarışları başlayacak

Avrupa Motokros Şampiyonası ve Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 5. ayak yarışları 8-9 Ekim tarihlerinde Balıkesir Gönen'de düzenlenecek.

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun, 2022 takviminde yer alan Türkiye LIQUI MOLY Motokros Şampiyonası'nın 5. ayağı ve Balkan Motosiklet Birliği (BMU) Avrupa Motokors Şampiyonası 8-9 Ekim tarihlerinde Gönen'de yapılacak. Şakir Şenkalaycı MX Parkuru'nda koşulacak Balkan ülkelerinin yer aldığı şampiyonada Türkiye, Bulgaristan, Romanya, Yunanistan, Sırbistan, Makedonya, Moldova ve Bosna Hersek'ten sporcular mücadele edecek. Gönen'de yapılacak olan şampiyonada, MX1, MX2, (MX2J) MX125 Junior, MX, 85cc, 65cc, 50cc, Senior ve Veteran sınıflarında yarışacak.

5. ayak Gönen yarışı, motokrosçuların hünerlerini sergilediği görsel şölene tanık olacak. 6 büyük 3 küçük rampadan oluşan ve yüksekliği metreleri bulan atlayışlara olanak sağlayan parkurda, nefes kesen mücadeleler, izleyiciler için gerçek bir şölene sahneleyecek.

Şampiyonada 7 Ekim Cuma günü teknik kontroller, 8 Ekim Cumartesi günü öğleden önce antrenman ve sıralama turları yapılacak. Aynı gün öğleden sonra ilk etap yarışları başlayacak. 9 Ekim Pazar günü ise saat 10.00'dan itibaren birbirinden çekişmeli final yarışları için sporcular start verecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber