Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 25 Ekim 2018 - 22:08 Yorum: 0

Avrupa’da tercih Larin!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Genk maçında ilk 11'de Cyle Larin'i tercih etti.

Avrupa’da tercih Larin!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Genk maçında ilk 11'de Cyle Larin'i tercih etti. Ligde yalnızca ilk hafta oynanan Akhisar maçında ilk 11'de sahaya çıkan Larin, Avrupa Ligi'nde ise 9. maçta 8. kez ilk 11'de oynayacak.

Beşiktaş'ın Kanadalı futbolcusu Cyle Larin, Teknik Direktör Şenol Güneş'in Avrupa maçlarındaki vazgeçilmez ismi oldu. Genç golcü, Süper Lig'de oynanan karşılaşmalarda yalnızca ligin ilk haftasındaki Akhisarspor mücadelesine ilk 11'de sahaya çıkarken, Avrupa Ligi mücadelelerinde ise durum tam tersi oldu. Ligdeki 9 maçta 1 kez sahaya ilk 11'de çıkan Larin, Avrupa Ligi'nde ise geride kalan 8 maçın 7'sinde ilk 11'de kendisine yer bulmuştu. Teknik Direktör Şenol Güneş, Larin'e Genk önünde de ilk 11'de şans tanıdı.

Sadece Torshavn'a gol attı

Süper Lig'in ilk haftasındaki Akhisarspor karşılaşmasına ilk 11'de başlayan Larin, daha sonra oynanan lig maçlarının 4'ünde oyuna sonradan dahil olurken, 4'ünde ise süre alamadı. Larin, 2 hafta önce oynanan ve Beşiktaş'ın 2-0 mağlup olduğu Malmö karşılaşmasında forma giymezken, bunun dışında oynanan tüm maçlarda ilk 11'de sahaya çıktı ve rakip filelere 3 gol bıraktı. Ancak Kanadalı futbolcu, bu 3 golü de 1 maçta attı. 23 yaşındaki futbolcu iç sahada oynanan Partizan ve Sarpsborg maçlarında ise asist yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber