Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 12 Mayıs 2016 - 11:38 Yorum: 0

Avrupa’nın En Büyük Korsan Gemisi Yolcu Avına Çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Avrupa'nın en büyük korsan gemisi "Barbosa" gezi teknesi mavi tur seferlerine başladı.

Avrupa’nın En Büyük Korsan Gemisi Yolcu Avına Çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Avrupa'nın en büyük korsan gemisi "Barbosa" gezi teknesi mavi tur seferlerine başladı.

Turistlerin yoğun ilgi gösterdiği korsan gemisi "Barbosa" ilçede yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Her sabah 10.00'da Marmaris Limanı'ndan hareket eden geminin yolcuları mavi tur boyunca hareketli ve macera dolu saatler yaşıyor. Avrupa'nın en büyük korsan gemisi konseptli gezi teknesi "Barbosa', 400 yolcu kapasiteli ve 46 metre uzunluğunda. Korsan gemisi konseptinde inşa edilen 5 katlı ve 5 direkli tekne geçen yıl Antalya'dan getirildi.

Gemide klimalı kapalı yemek salonu, 3 bar, köpük partili disko, oyun salonu, üçüncü kattan denize inen su kaydırağı, animasyon ekibi ve birçok aktivite bulunuyor. Korsan kıyafeti giyen animasyon ekibi yolculuk boyunca papağan ve korsan giysileri ile turistlerin fotoğraflarını çekerek bu macera dolu anları kaydediyor.

ÇOCUKLAR ADADA GİZLİ HAZİNEYİ ARIYOR

Aktivitelerin içinde çocuklar için en heyecanlı bölüm mola verilen bir adada saklı hazineyi bulmak. Animasyon ekibi mola verilecek adaya önceden botla giderek sandık içindeki hazineyi adaya saklıyor.Gemiden botla alınan çocuklar gruplar halinde adaya çıkarılıyor. Oyun gereği çocuklardan kayıp hazineyi bulmaları isteniyor. Hazineyi bulan çocuğa ise oyuncaklar hediye ediliyor.

KORSAN GEMİSİNDE EVLİLİK TEKLİFİ

Gemide zaman zaman sürpriz olaylar da yaşanıyor. Marmaris'e tatile gelen İngiliz vatandaşı Adam Payne (42) gezi sırasında gördüğü korsan gemisinden etkilenerek 10 yıldan bu yana beraber olduğu kız arkadaşı Danıelle Flanagan'a (34) gemide sürpriz evlilik teklifi yaptı. İngiliz adam, sevgilisine evlilik teklifinde bulunarak "evet" cevabı alınca korsan simgeli yüzüğü parmağına taktı. Çift düğünlerini de önümüzdeki sezon korsan gemisi "Barbosa"da yapacaklarını söyledi.

Geminin sahibi Anıl Berk, "Gemimiz 46 metre uzunluğunda, 13 metre genişliğinde, 5 katlı, Türkiye ve Avrupa'nın en büyük korsan konsepti özelliğine sahiptir. Gemimizin içerisinde 3 adet bar olmak üzere su kaydırağı, köpük banyosu mevcuttur. Marmaris'ten sonra 2015 sezonunda Marmaris'e getirdiğimizden sonra yurt dışından da İngiltere ve komşumuz Yunanistan'dan gemimizle ilgili talepler var. Bunları değerlendiriyoruz. İleriki dönemlerde bunlara bakacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber