Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Ekim 2016 - 11:33 Yorum: 0

Avukatları yüksek faizli krediden kurtarma sözü

Ankara Barosu seçimlerinde Milliyetçi Avukatlar Grubu'nun Başkan adayı olan Av. Fazıl Çağrı Kuş, meslektaşlarının kredi ihtiyaçlarını bankalardan...

Avukatları yüksek faizli krediden kurtarma sözü

Ankara Barosu seçimlerinde Milliyetçi Avukatlar Grubu'nun Başkan adayı olan Av. Fazıl Çağrı Kuş, meslektaşlarının kredi ihtiyaçlarını bankalardan değil baro bünyesinde kurulacak tüketim kooperatifi aracılığıyla karşılama sözü verdi. Av. Kuş, "Meslektaşlarımız ekonomik ihtiyaçları için bankalara mahkum edilmeyecek" dedi.

15-16 Ekim'de yapılacak Ankara Barosu seçimleri öncesi açıklamalarda bulunan Milliyetçi Avukatlar Grubu'nun adayı Fazıl Çağrı Kuş, konut ve işyeri projelerinden avukatların avantajlı faydalanmaları için projelerinin hazır olduğunu, kırtasiye giderlerinin de asgariye indirileceği sözünü verdi.

Milliyetçi Avukatlar Grubu Başkan Adayı Av. Kuş, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Meslektaşlarımız, ekonomik ihtiyaçları için asla bankalara mahkum olmak zorunda değildir. Ankara Barosu Yardımlaşma Sandığı veya Baromuz tarafından kurulacak tüketim kooperatifi ile 3 yıl üye kalma şartına bağlı olarak avukatlarımızın belli bir limite kadar olan kredi ihtiyaçları Ankara Barosu tarafından karşılanacaktır. Bu uygulama ile meslektaşlarımız ve

özellikle genç meslektaşlarımız, bankalara yüksek faiz ödemek zorunda kalmayacak ve gereksiz kırtasiye işlemlerinden de kurtulmuş olacaktır.

Bir başka projemiz konut ve işyeri konusunda meslektaşlarımıza avantajlar sağlamaktır. Bilindiği gibi Ankara'da çok sayıda konut ve işyeri inşa edilmekte, birçok meslektaşımız da bu projelerden ev veya işyeri sahibi olmaktadır. Bu projelerden meslektaşlarımızın avantajlı fiyatlarla faydalanabilmesi için özel anlaşmalar yapılacaktır.

Kırtasiye giderlerine indirim sözü

Ayrıca Adliye binalarında yer alan Baro odalarında bulunan fotokopi makinelerinin günlük 10 sayfa ücretsiz kullanımı ve seçkin kırtasiyeler ile yapılacak indirim anlaşmaları ile giderlerin azaltılması da sağlanacaktır."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber