Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 15 Ağustos 2016 - 13:58 Yorum: 0

Ayakkabı imalathanesine uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir ayakkabı imalathanesine yapılan operasyonda 5 kilo 500 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken, 1'i...

Ayakkabı imalathanesine uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir ayakkabı imalathanesine yapılan operasyonda 5 kilo 500 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken, 1'i kadın 4 kişi tutuklandı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Sanayi Mahallesi Ayakkabıcılar Sitesi içerisinde ayakkabı imalatı yapılan uyuşturucu madde imal eden kişilere yönelik operasyonda çok sayıda mühimmat ele geçirilirken, M.K., A.C.E., S.E. ve H.A. isimli 1'i kadın 4 şüpheli çıkarıldıkları Adli makamlarca tutuklandı.

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, "09 Ağustos 2016 Salı günü İlimiz Sanayi Mahallesi Ayakkabıcılar sitesi içerisinde ayakkabı imalatı yapılan 3 katlı bir iş yerinin en üst katında uyuşturucu madde imal edildiği bilgisi alınmıştır. İş yerine yapılan operasyon ve detaylı aramalarda 2 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 40 adet fişek, 5 bin 500 gr metamfetamin (Ateş-Buz) uyuşturucu maddesi ile uyuşturucu madde imalatında kullanılan kimyasal madde ve malzemeler ele geçirilmiştir. Yapılan operasyonda gözaltına alınan M.K., A.C.E., S.E. ve H.A. isimli 3'ü erkek biri bayan olmak üzere toplam 4 şüpheli şahıs, tahkikat evrakları ile birlikte çıkarıldıkları Adli Makamlarca tutuklanmışlardır" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber