Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Haziran 2016 - 16:24 Yorum: 0

Ayakkabısız Hırsız Zanlısı Tutuklandı

Adana'da ses çıkmaması için eve ayakkabısız girerek hırsızlık yaptığı ileri sürülen bir kişi tutuklandı.

Ayakkabısız Hırsız Zanlısı Tutuklandı

Adana'da ses çıkmaması için eve ayakkabısız girerek hırsızlık yaptığı ileri sürülen bir kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesine bağlı Mahfesığmaz Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ali Budak'ın evine giren hırsız, bin lira değerinde takı ve telefon ile 410 lira çaldı. Ali Budak bu durumu fark edince polise giderek şikayette bulundu. Şikayet üzerine olay yerine gelen polis apartmanın güvenlik kamerasına incelemeye aldı. Yapılan incelemede hırsızın apartmana yürürken ses çıkarmaması için yalın ayak girdiğini ve bütün daireleri tek tek gezerek en uygun daireye girip hırsızlık yaptığını belirledi. Polis yapılan bu incelemelerde hırsızın Tekin Ç. olduğunu belirledi.

'HASIMLARIM VAR ONLAR SANIP KAÇTIM'

Polis zanlıyı yakalamak için evinin olduğu Kiremithane Mahallesi'ne gitti. Burada zanlı ile karşılaşan polis dur ihtarında bulunda ancak zanlı kaçmaya başladı. Polis kısa süren kovalamaca sonucu zanlıyı yakaladı. Gözaltına alınan ve hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak ile hırsızlık suçlarından 5 ayrı yakalama kararı ve 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Tekin Ç.'nin 3 ayrı hırsızlık olayının da şüphelisi olduğu saptandı. Emniyetteki sorgusunda hırsızlık suçlamasını kabul etmeyen Tekin Ç.'nin polisten kaçmasına ise "Benim hasımlarım vardı sivil araç üzerime doğru gelince onlar sanıp kaçtım" dediği öğrenildi. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber