Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

Ayaş Cezaevi arazisine 7 bin fidan dikildi

ANKARA (AA) - Ayaş Açık Ceza İnfaz Kurumu'nun arazisine 7 bin çam fidanı dikildi. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Kamu Denetçiliği Kurumu, Yargı Mensupları Eşleri...

Ayaş Cezaevi arazisine 7 bin fidan dikildi

ANKARA (AA) - Ayaş Açık Ceza İnfaz Kurumu'nun arazisine 7 bin çam fidanı dikildi. 

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Kamu Denetçiliği Kurumu, Yargı Mensupları Eşleri Dayanışma Derneği iş birliğiyle fidan dikme töreni gerçekleştirildi. 

Törene, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, Kamu Denetçisi Mehmet Elkatmış, İşyurtları Kurumu Daire Başkanı Vehbi Kadri Kamer, Kaymakam Hasan Balcı, Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan, Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Sebahattin Sevinç, meclis üyeleri, hükümlüler ve davetliler katıldı.

Genel Müdür Enis Yavuz Yıldırım, yaptığı konuşmada, "Hükümlülerin topluma kazandırılmasında eğitim faaliyetlerinin yanında, ağaç dikme gibi sosyal sorumluluk projelerine önem vermekteyiz. Toprağa hep birlikte 7 bin çam fidesi dikerek hem toprağı mutlu ettik hem de bizler mutlu olduk" diye konuştu.

Daha sonra cezaevindeki mobilya, ayakkabı ve çanta atölyelerini gezen heyet, Ayaş'ın yöresel yemeklerini yedikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. 

ETİKETLER: ayaş
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber