Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ekim 2016 - 14:58 Yorum: 0

Ayda 100 bin bardak çorba ikramı

Tekirdağ'da Süleymanpaşa Belediyesi'nin yazları gün boyu soğuk su, kışları işe çorba ikramı yaptığı İkram Çeşmeleri'nde sıcak havaların sona...

Ayda 100 bin bardak çorba ikramı

Tekirdağ'da Süleymanpaşa Belediyesi'nin yazları gün boyu soğuk su, kışları işe çorba ikramı yaptığı İkram Çeşmeleri'nde sıcak havaların sona ermesiyle birlikte yeniden sıcak çorba ikramı başladı. Çeşmelerden günde 5 bin, aylık ise 100 bin bardak sıcak çorba ikramı yapılıyor.

Hafta içi 06.00-09.00 saatleri arasında 3 ayrı noktada hizmet veriyor

Hafta içi her gün sabah 06.00 ile 09.00 saatleri arasında Köprübaşı, Cengiz Topel Meydanı ve Otogar karşısında hizmet veren İkram Çeşmeleri'nden her gün farklı bir çorba, işlerine ya da okullarına gitmek için erken saatlerde evlerinden çıkan Süleymanpaşalılara ücretsiz olarak ikram ediliyor.

Aylık 100 bin bardak çorba ikram ediliyor

Günlük ortalama 5 bin aylık ise 100 bin bardak çorba haftanın 5 günü İkram Çeşmeleri aracılığı ile vatandaşlara ulaşırken çorbaların üretimi de Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Aşevi'nde yapılıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber