Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 24 Nisan 2017 - 10:08 Yorum: 0

Aydem’den izinsiz elektrik hattı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Okluk Koyu'nda, Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş.'nin tapulu arazilerden izinsiz elektrik hattı çalışması, arazi sahiplerinin...

Aydem’den izinsiz elektrik hattı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Okluk Koyu'nda, Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş.'nin tapulu arazilerden izinsiz elektrik hattı çalışması, arazi sahiplerinin itirazı üzerine durduruldu.

Aydem'in, izin almadan Adem ve Adil Demirel'e ait arazide elektrik hattı için kazı yapmaya başlaması üzerine, Demirel kardeşler iş makinelerini durdurup jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri tapulu arazilerinden izinsiz hat geçirildiği iddiasında bulunarak şikayetçi olan Demirel ailesinin ifadesini aldı. Aydem görevlileri ise çalışmanın durdurulmasının ardından bölgeyi terk etti.

Arazi sahibi Adem Demirrel, İHA muhabiri'ne yaptığı açıklamada, arazilerinin izinsiz olarak kazıldığını ve hukuk yoluyla haklarını arayacaklarını söyledi.

Aydem tarafından yapılan açıklamada ise "Karacasöğüt mevkinde yer alan enerji nakil hatlarının güzergahının bazı noktalarında korunması gereken ağaçlara zarar verilmemesi için belirli noktalarda enerji nakil hatları yer altına alınmaktadır" ifadesi yer aldı.

Aydem’den izinsiz elektrik hattı

Aydem’den izinsiz elektrik hattı

Aydem’den izinsiz elektrik hattı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber