Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 17 Mart 2018 - 13:43 Yorum: 0

Aydemir: ‘Teşekkürler Erzurum’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, dadaşların vefa ve sadakat timsali olduğunu kaydederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum'u teşrifinde...

Aydemir: ‘Teşekkürler Erzurum’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, dadaşların vefa ve sadakat timsali olduğunu kaydederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum'u teşrifinde sergilenen coşku, gösterilen teveccüh ve yüreklerden sadır olan ihtiram ve muhabbete müteşekkir olduklarını belirtti.

ERZURUM BİR DÜNYA LİDERİNİ AĞIRLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum ziyaretini "bir dünya lideriyle Dadaşların buluşması" olarak niteleyen Milletvekili Aydemir, "Alvarlı Efe'nin torunları, AK lider, milli izan ve ferasetin önderiyle gönül istişaresinde yarıştı. Teşekkürler Erzurum." dedi.

DADAŞLAR HER TÜRLÜ ÖVGÜYE LAYIK

Cumhuriyet tarihi bütününde Erzurum'u en fazla sayıda ziyaret eden tek liderin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğuna işaret eden Milletvekili İbrahim Aydemir, "2023 ufkuna doğru AK süreçte Sayın Cumhurbaşkanımıza yol arkadaşlığı eden, onun milli ve manevi dikkat ve hassasiyetlerini yürekten paylaşan Dadaşlar her türlü övgüye layıktır. "ifadesini kullandı.

MEHMET EMİN ÖZ VE YÖNETİM KURULUNU TEBRİK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde gerçekleştirilen AK Parti 6'ıncı olağan kongresinde AK Parti il Başkanlığına yeniden seçilen Mehmet emin öz ve yönetim kurulu üyelerini de tebrik eden Milletvekili Aydemir, "Fevkalade bir disiplin ve düzen içinde gerçekleşen 6. Olağan İl Kongremiz Erzurum'umuza, AK Parti "mize hayır getirsin inşaallah. Sayın Mehmet Emin Öz Başkanlığında Erzurum AK Parti yönetimde yer alan bütün seçkin ak yüreklere canı gönülden başarı diliyoruz." temennisinde bulundu.

MİNNETTARIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum'u teşrifleri dolayısıyla Erzurum'a gelen AK Parti Genel Merkezi yöneticilerine gösterilen ilgiyi, "Dadaşların AK İzzeti" olarak tarif eden Milletvekili Aydemir, "Sayın Cumhurbaşkanımızın Erzurum'u teşrifinde kendisine eşlik eden Grup Başkanvekilimiz Sayın Mustafa Elitaş, Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Mustafa Ataş, Sayın Mahir Ünal , Sayın Öznur Çalık ve İçişleri eski Bakanımız dadaşlık abidesi Sayın Efkan Ala etkinliklere manevi lezzet kattılar. Minnettarız." dedi.

Aydemir: ‘Teşekkürler Erzurum’

Aydemir: ‘Teşekkürler Erzurum’

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber