Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 14 Aralık 2017 - 16:13 Yorum: 0

Aydemir’den Pasinler’e müjde var

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Vakıf kavramının Erzurum ve Pasinler'i tarif ettiğini, ilk vakıf kurucusu Halil İbani ve Pasinler'den neşet...

Aydemir’den Pasinler’e müjde var

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Vakıf kavramının Erzurum ve Pasinler'i tarif ettiğini, ilk vakıf kurucusu Halil İbani ve Pasinler'den neşet eden vakıf ruhunun muhteşem bir anıtla ifade kılınacağını bildirdi.

AYDEMİR'İN TEKLİFİ GERÇEK OLDU

Gerek 2016 ve gerekse 2017 yıllarında TBMM'de gerçekleşen Vakıflar Genel Müdürlüğü bütçe görüşmeleri Plan ve Bütçe Komisyonu ile Genel Kurul aşamasında yaptığı konuşmalarda, Erzurum ve Pasinler'in Vakıf Kültüründeki özel yerini vurguladığı ve ilk vakfı kuran Halil İbani adına Pasinlerde bir anıt yapılması teklifinde bulunduğunu hatırlatan Milletvekili Aydemir, Pasinler'e müjde vererek anıtın yapılma aşamasında olduğunu belirtti.

AYDEMİR'DEN BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Milletvekili Aydemir TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, "Ben geçtiğimiz yıl Vakıflar bütçesi üzerine konuştum. Malumunuz, vakıflar Erzurum'u ifade etmektedir, vakıflar Pasinler'i ifade etmektedir, vakıflar Halil İbani gibi çok yüksek bir şahsiyeti ifade etmektedir. O zaman bir teklifte bulunmuştuk. Hakan Çavuşoğlu Bakanım -kendisine hususen çok teşekkür ediyorum- Pasinler'de bir vakıf anıtı inşa ettiriyor. Dünya durdukça, Allah'ın izniyle, vakıfları Pasinler'de ifade ettirecek bir anıt olacaktır. Müteşekkir olduğumuzu ifade ediyorum. "dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber