Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Nisan 2020 - 12:53 Yorum: 0

Aydın 23 Nisan’ı ışıl ışıl kutluyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, bu yıl korona virüsü salgını nedeniyle evlerde kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na hazırlıklarını...

Aydın 23 Nisan’ı ışıl ışıl kutluyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, bu yıl korona virüsü salgını nedeniyle evlerde kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na hazırlıklarını sürdürüyor.

Hazırlıklar kapsamında korona virüsü salgını nedeniyle neredeyse tamamen boşalan kentin en işlek ana cadde ve merkezlerinde yapılan ışıklandırmayla Aydın ışıl ışıl oldu.

Bu yıl 100. yılı kutlanacak olan bayram haftası sebebiyle yapılan ışıklandırma çalışması Efeler ilçesinin yanı sıra diğer ilçelerde de yapıldı. Yapılan ışıklandırmayla Aydın rengarenk olurken vatandaşlar da 23 Nisan haftasında yapılan ışıklandırma çalışması için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Aydın 23 Nisan’ı ışıl ışıl kutluyor

Aydın 23 Nisan’ı ışıl ışıl kutluyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber