Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 13 Şubat 2018 - 11:18 Yorum: 0

Aydın 6. Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı açılıyor

AYDIN (İHA) – Aydın Ticaret Borsası öncülüğünde bu yıl 6.'sı düzenlenecek olan Aydın Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı 15 Şubat'ta...

Aydın 6. Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı açılıyor

AYDIN (İHA) – Aydın Ticaret Borsası öncülüğünde bu yıl 6.'sı düzenlenecek olan Aydın Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı 15 Şubat'ta açılıyor.

Aydın Ticaret Borsası başvurusu ile 15-18 Şubat tarihleri arasında 6.'sı düzenlenecek olan Aydın Uluslararası Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı kapılarını 15 Şubat Perşembe günü saat 12.00'de açıyor. Fuar 18 Şubat Pazar gününe kadar 10 ila 18.00 saatleri arasında ziyaretçileri ile buluşacak.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur; Aydın yeni otogar karşısında bulunan TARİŞ pamuk depolarında gerçekleşecek olan fuarın, ziyaretçilerini bu yıl 318 yerli ve ulusal firma stant ve 484 marka ile buluşturacağını belirtti. Çondur, "15-18 Şubat tarihleri arasında 4 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak olan 6. Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvancılık fuarımıza herkesi bekliyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber