Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Mayıs 2016 - 11:53 Yorum: 0

Aydın: “65. Hükümet Ülkemize Hayırlı Olsun”

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, "65. Hükümetimiz büyük güç, kararlılık ve yüksek ekonomi hedefleriyle inşallah her alanda Ülkemize çağ...

Aydın: “65. Hükümet Ülkemize Hayırlı Olsun”

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, "65. Hükümetimiz büyük güç, kararlılık ve yüksek ekonomi hedefleriyle inşallah her alanda Ülkemize çağ atlatacaktır" dedi.

Başkan Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, "Yeni Bakanlar Kurulumuzun ülkemize, milletimize faydalı hizmetler vermesini diliyor başta Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım olmak üzere tüm kabine üyelerine kolaylıklar diliyorum. Yeni hükümetimizin, ülkemizin önündeki sorunların çözümünün yanı sıra; üretimi,sanayiyi, ihracatı ve genel olarak ekonomiyi ana gündem olarak belirlemesini umuyoruz.

Pozitif bir bakış açısıyla daha fazla üreten, daha fazla büyüyen, daha istikrarlı bir Türkiye için yapılacak tüm çalışmalara Erzurum ve Horasan olarak katkıda bulunacağız.

Sağlık Bakanımız Sayın Recep Akdağ'a ve İçişleri Bakanımız Sayın Efkan Ala'ya Horasan adına şükran ve tebriklerimi sunuyor, 65. Hükümetimizin Dünya, Türkiye ve Erzurum'a hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber