Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 16 Aralık 2019 - 09:53 Yorum: 0

Aydın AK Parti 6800 delegesini belirledi

AYDIN (İHA) – AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, 6 Aralık'ta başlayan delege seçimlerinin tamamlanmasıyla birlikte 6 bin 800 delegenin tespit edildiğini...

Aydın AK Parti 6800 delegesini belirledi

AYDIN (İHA) – AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, 6 Aralık'ta başlayan delege seçimlerinin tamamlanmasıyla birlikte 6 bin 800 delegenin tespit edildiğini belirtti.

Ömer Özmen, yaptığı açıklamada; "6 Aralık Cuma günü Sultanhisar ve Buharkent ilçelerimiz ile başlayan 7.Olağan Kongre dönemine ilişkin Delege Seçimi sürecimizi 15 Aralık Pazar günü Efeler ve Didim ilçelerimizde yapılan seçimler ile 17 ilçemizde tamamlamış bulunuyoruz. 17 ilçemizin tamamında da büyük bir heyecana ve coşkuya şahit olduk. İlçe Kongrelerimizde İlçe Başkanlarımızı seçecek toplam 6 bin 800 delegemizi tespit ettiğimiz bu seçimler üyelerimizin AK Partimize olan aidiyet hissinin çok daha güçlenerek arttığını bizlere gösterdi. Hasta yatağından kalkıp, bağındaki bahçesindeki işini bırakıp koşa koşa oy kullanmaya gelen üyelerimizin heyecanı görülmeye değerdi" dedi.

Belirlenecek takvime göre ilçe kongrelerinin başlayacağını kaydeden Özmen, şöyle konuştu:

"Şimdi bu süreçten sonra artık ilçe kongre takvimimiz genel merkezimizin öngördüğü tarihlerde işlemeye başlayacaktır. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi bu kongre dönemi de her kongre dönemimiz gibi AK Parti'nin güçlenmesi ve tazelenmesi için önemli bir fırsattır. 2023 ve 2024 seçimlerini omuzlayacak kadroları seçeceğimiz bu kongre döneminin hayırlı olmasını diliyorum"

Aydın AK Parti 6800 delegesini belirledi

Aydın AK Parti 6800 delegesini belirledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber