Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 18 Aralık 2017 - 11:08 Yorum: 0

Aydın Bahçeşehir Koleji, Borusan Quartet’i ağırladı

Aydın Bahçeşehir Koleji Okul Aile Birliği, öğrencilerin sosyal ve kültürel aktivitelerde okul içinde ve okul dışında paylaşımlarını arttırabilmek...

Aydın Bahçeşehir Koleji, Borusan Quartet’i ağırladı

Aydın Bahçeşehir Koleji Okul Aile Birliği, öğrencilerin sosyal ve kültürel aktivitelerde okul içinde ve okul dışında paylaşımlarını arttırabilmek adına ünlü klasik müzik dörtlüsü Borusan Quartet'i öğrencilerle buluşturdu.

Bahçeşehir Koleji öğrencileriyle bir araya gelen Borusan Quartet grubu öğrencilere dünya klasiklerinde oluşan keyifli bir dinleti gerçekleştirdi. Çaldıkları enstrümanlar ile ilgili bilgi veren orkestra üyeleri öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Okul Aile Birliği Başkanı Ece Tonguç Koçkesen öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerine önem verdiklerini, okul dışı ortamlarda da etkinlikler yapmayı planladıklarını, bu etkinliklerden elde edilen gelir ile Sanayi Sitesindeki Aşevi ve Hacı Hüseyin Aslan Eğitim ve Uygulama Okulu'nun eksiklerini gidermek amacıyla harcayacaklarını dile getirdi.

Okul Müdürü Sümer Mustafa Güngör sadece akademik alanda değil sanat,spor ve sosyal alanda da öğrencileri yönlendirdiklerini her alanda donanımlı bireyler yetiştirdiklerini belirterek bu anlamlı projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

Aynı günün akşamında Aydın Kültür Merkezi'nde okul velileri öğrencileri ve Aydın halkı ile buluşan Borusan Quartet grubu dinleyicilere keyifli bir müzik ziyafeti sundu.

Aydın Bahçeşehir Koleji, Borusan Quartet’i ağırladı

Aydın Bahçeşehir Koleji, Borusan Quartet’i ağırladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber