Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Ağustos 2016 - 15:03 Yorum: 0

Aydın Büyükşehir Belediyesi amatör kulüpleri sevindirdi

Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki futbol ve salon sporlarında faaliyet gösteren yaklaşık 120 amatör spor kulübüne 2016-2017 sezonu öncesinde...

Aydın Büyükşehir Belediyesi amatör kulüpleri sevindirdi

Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki futbol ve salon sporlarında faaliyet gösteren yaklaşık 120 amatör spor kulübüne 2016-2017 sezonu öncesinde toplam 400 bin TL maddi yardım yaptı.

Aydın'da sportif faaliyetlerini sürdüren amatör kulüplere Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından nakli yardım yapıldı. Büyükşehir Belediye Meclis salonunda gerçekleşen törene spor kulüplerine yardım çekleri dağıtıldı. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanı İbrahim Gürdal, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Aydın Şube Başkanı Mehmet Kıvanç, meclis üyeleri ile çok sayıda kulüp başkanı ve temsilcisi katıldı.

400 BİN TL YARDIM YAPILDI

Geleneksel hale gelen maddi yardım ile bir nebze de olsa amatör kulüpleri sevindirdikleri için mutlu olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanı İbrahim Gürdal, "BAL'da mücadele eden 4 kulübe 10'ar bin TL, Süper Amatör'de mücadele eden takımlara 5'er bin TL, 1. Amatör takımlarına 3'er bin TL, 2. Amatör takımlarına da 2'şer bin TL olmak üzere toplam 400 bin TL yardım yaptık" dedi.

"TESİS YÖNÜNDEN FAKİRİZ"

Amatör kulüplere yardım eden Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür eden Aydın ASKF Başkanı Mehmet Kıvanç, "Öncelikle bize tekrar böyle bir yardımı yapmayı uygun gören Belediye Başkanımız bizi sevindirdi ve gururlandırdı. Bu anlamda kendilerine teşekkür ediyoruz. Ailemiz büyüdü ve başkanımızı da bu ailenin içinde görüyoruz. Aydın genelinde yaklaşık 7 bin lisanslı sporcumuz var. Merkez de tesis yönünde sıkıntılarımız var bu anlamda fakiriz. Amatör ailesi olarak büyükşehir belediyemizden bir müjde bekliyoruz" dedi.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NDAN MÜJDE

Spor tesisi ve kompleksi konusuna açıklık getirerek konuşmasına başlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Spor tesisi konusunda Aydın bir parça yetersiz. Buradan söz veriyorum ve biz spor deyince işin içine siyaseti sokmuyoruz. Bu müjdeyi de vererek yeni spor tesisi yapmaya hazırız. Sizler de projemize destek verin ki spor kulüplerimizin istediği gibi uzun yıllar kullanılabilecek bir tesisi Aydın'a ve sporseverlere en kısa sürede kazandıralım. Bugünden itibaren bu konuda daha sıkı çalışmaya başlıyoruz. Zaten biz de bu konuda iki aydır bir çalışmamız vardı" diye konuştu.

ÇERÇİOĞLU'NA PLAKETLERLE TEŞEKKÜR ETTİLER

Spor kulüplerine yapılan yardım töreninde Başkan Özlem Çerçioğlu ve protokol tarafından Kadınlar 3. Ligi 2. Grup şampiyonu olan 7 Eylül Gençlikspor'a madalya ve kupaları takdim edildi. Ayrıca Aydın Doğa Dostları Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü tarafından da Özlem Çerçioğlu'na 4. Latmos Şenliği'ne verdiği destekten dolayı plaket takdim edildi. ASKF Başkanı Mehmet Kıvanç da Başkan Çerçioğlu'na ASKF'ye verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi ile amatör kulüplerinin imzasının bulunduğu futbol topu ile takdim etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi amatör kulüpleri sevindirdi

Aydın Büyükşehir Belediyesi amatör kulüpleri sevindirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber